Helemaal happy van oorbellen

Helemaal happy van oorbellen

Een site geheel toegewijd aan oorbellen. Vrijwel elke vrouw draagt ze wel. Oorbellen zijn er in vele soorten en maten. En voor elk budget.

Zowel vrouwen als mannen dragen oorbellen. Mannen kiezen vaak voor knopjes of ringetjes, terwijl vrouwen vaker hangers of oorstekers kiezen. Wat betreft de materiaalkeuze is er geen groot verschil. Vrouwen en mannen kiezen het vaakst voor zilveren of gouden oorbellen.

Oorbellen online kopen heeft een aantal voordelen ten opzichte van oorbellen kopen in de winkel. Een groot voordeel is de grote beschikbare collectie sieraden online. Het is veel eenvoudiger in diverse online collecties oorbellen zoeken, dan verschillende juweliers af te lopen. Vaak zijn oorbellen online ook goedkoper, omdat de kosten van een winkelpand niet opgenomen hoeven worden in de kosten van de sieraden. Een nadeel van online kopen is dat je de oorbellen niet direct in je handen kunt voelen.

Om een oorbel te kunnen dragen, heeft iemand gaatjes nodig in zijn oren. Het oorbellen schieten gebeurt bij de meeste mensen op jonge leeftijd. Kort nadat dit is gebeurd kan iemand al oorbellen dragen. Het is niet meer nodig om de oorknopjes 6 weken te laten zitten. Bij de oude manier van gaatjes schieten was het nodig om gedurende een aantal weken zogenaamde \”zweerknopjes\” in je oren te hebben.

De prijs is afhankelijk van het materiaal waarvan de oorbellen zijn gemaakt. Een oorbel van witgoud is vele malen duurden dan bijvoorbeeld van zilver. Ook worden oorbellen soms gemaakt met diamanten; dan loopt de prijs snel op. De oorbellen worden vrijwel altijd gemaakt van edelmetalen. Worden de oorbellen niet van edelmetaal gemaakt, dan loop je het risico onstekingen van de oren.

Online vind je oorbellen via oorbellen online. Een divers assortiment van oorbellen is op meerdere manieren te doorzoeken. De site geeft een overzicht van diverse aanbieders op een rij. Kijk zelf of er een goed stel oorbellen voor jezelf aanwezig is. .