MasterChef Australie

MasterChef Australie

MasterChef Australia – Iedereen is er sinds de start van de serie al weg van: MasterChef Australia.

MasterChef Australia is een van de favorieten van de MasterChefs. MasterChef Australia is favoriet. In Amerika zijn ze vaak meer te spreken over de televisieserie uit Australie dan uit de USA. De belangrijkste reden voor dehoge mate van populairiteit van de show is dat het in de Australische het televisieprogramma erg relaxt en gemoedelijk toegaat. In de series uit andere landen zijn de juryleden nogal eens onredelijk en irritant en halen kandidaten onderuit. In de Australische serie draait het om de kandidaten. Het is veel relax en positief. Veel leuker .

Heb jij ook weleens een uitzending gemist? Het is vaak jammer om een aflevering te missen. De meeste afleveringen zijn online terug te kijken op Internet. Lees meer op de website MasterChef Australia hoe je een uitzending gemist kunt terugkijken.

Er is vanaf nu een speciale website voor MasterChef Australia. Hier staat informatie over de kandidaten, de juryleden en informatie over de recepten.

15 jaar geleden begon het als een wedstrijd op TV in Engeland. Inmiddels heeft het de wereld veroverd, zo ook Australie. Het enige programma dat altijd geweldig is om naar te kijken. Wat is er zo geweldig? Om er maar wat te noemen: De juryleden hebben humor. De recepten zijn heerlijk. De hele TV serie is echt de moeite waard.

MasterChef Australia bestaat al enige tijd – en is erg populair. Op de Nederlandse website van MasterChef Australia staat onder andere informatie over uitzendingen van de afgelopen jaren. Maar een nieuwe serie voor 2015 staat al in de agenda. Dat betekent meer kijkplezier en meer verrukelijke recepten . En jij? Ben je ook gek op de televisieserie?