TV en Internet van KPN

KPN is waarschijnlijk een van de bekendste bedrijven in ons land. Wie kent deze grote telecom reus nu eigenlijk niet? Misschien heb je er een mobiel abonnement of heb je een vaste lijn gehad in het verleden van de KPN. Tegenwoordig kun je er voor veel meer zaken terecht. Naast telecom en mobiele telefonie is het ook mogelijk om er een internet abonnement te nemen of een televisie abonnement. En natuurlijk kun je er ook terecht voor een alles in een pakket. Daar zijn trouwens ook enkele varianten van. Een van die varianten is het TV en internet van KPN pakket.

Nieuwe markten! 

KPN heeft wel moeten veranderen. De vaste telecom markt is helemaal ingezakt. Dit hebben ze uitstekend gedaan met hun alles in een pakketten en ook het TV en internet van KPN pakket. Ze zagen dit natuurlijk al lang aankomen. Het is dan ook niet vreemd dat ze steeds verder ontwikkelen met een vooruitziende blik. Zo werkt KPN natuurlijk ook met de snelste glasvezelnetwerken. Kies je voor KPN dan kies je voor kwaliteit. Het is belangrijk om hier goed op te letten als je een TV of internet abonnement wilt afsluiten. 

Bel je wat minder?

Als je niet zoveel belt of wanneer je alleen belt met je mobiele telefoon dan is het slim en verstandig om voor het TV en internet van KPN pakket te kiezen. Je betaalt alleen voor wat je ook daadwerkelijk gebruikt. Je betaalt dus niet voor een vaste telefoonlijn waar je geen plezier aan beleefd. KPN gaat uiterst vriendelijk om met haar klanten en dwingt ze niet om een compleet alles in een pakket te nemen.   

Welke verschillende pakketten TV en internet van KPN pakket zijn er?

Er zijn een drietal TV en internet van KPN pakketten. Het grootste verschil hem vooral in de internetsnelheid en het aantal televisiezenders.  Afhankelijk van hoe je het internet gebruikt en ook hoeveel televisiezenders je wilt bekijken kun je van het TV en internet van KPN pakket genieten. Zo kun je gebruik maken van een internetsnelheid van 8 tot 80 megabytes per seconde. Daarnaast beschik je standaard over 60 televisiezenders en 90 radiokanalen. Natuurlijk horen hier ook HD kanalen bij. 

Volop extra’s

Daarnaast kun je nog kiezen voor uitzending gemist, live pauzeren van de televisiezenders en ook van Spotify premium en het PC veilig plan. Ontdek wat er allemaal mogelijk is met de TV en internet van KPN pakketten! Er is dus van alles mogelijk met het TV en internet van KPN pakket. Kies de extra’s waar jij van zult gaan genieten en kies het pakket wat bij jou past. 

Wacht niet langer! 

Ontdek zelf wat er allemaal mogelijk is met het TV en internet van KPN pakket. Je zult versteld staan hoe jouw wensen en eisen aansluiten op de mogelijkheden van KPN. Je kunt trouwens ook met het grootste gemak van je huidige aanbieder overstappen naar het TV en internet van KPN pakket. Je zult er zeker geen spijt van krijgen.